Manuele therapie Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Manuele therapie Den Bosch

Lichamelijke klachten kunnen behandeld worden met manuele therapie in Den Bosch. De kans is groot dat u wel eens klachten aan uw nek, rug, hoofd of aan uw schouder heeft ervaren. Klachten die niet prettig zijn. In veel gevallen worden deze problemen verholpen door mobiliserende technieken van onze manueel therapeut in Den Bosch. De therapeut van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel bekijkt met u de oorzaak van uw klachten. Wij streven ernaar om u weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Merk ik meteen de effecten van een behandeling van de manueel therapeut in Den Bosch?

In veel gevallen merkt u direct de effecten na een behandeling manuele therapie bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch. Door vastzittende wervelgewrichten te mobiliseren verloopt het bewegen van de nek en rug makkelijker. De behandeling wordt op een subtiele wijze toegepast op het lichaam, op basis van een persoonlijke analyse.

Voor wie is manuele therapie geschikt?

Wellicht denkt u dat manuele therapie alleen geschikt is voor ouderen met gewrichtsproblemen. Dit is echter niet het geval. Van jong tot oud en van professionele tot amateur sporters, kortom bij iedere leeftijdscategorie komen stoornissen van de gewrichten voor. Pijnklachten die u liever niet wil ervaren.

Na een intakegesprek start de manueel therapeut met manuele therapie in Den Bosch

De manueel therapeut begint met u een intakegesprek, om vervolgens het behandelplan op te stellen en u te behandelen met manuele therapie in Den Bosch. Deze eerste kennismaking kunt u plannen door te bellen naar 073-6120725.

Relevante links

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel