Manuele therapie Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Klachten aan het lichaam komen geregeld voor en kunnen behandeld worden met manuele therapie in Den Bosch. De kans is groot dat u wel eens klachten aan uw nek, rug, schouder of aan uw hoofd heeft ervaren. Klachten die niet prettig zijn, toch? In veel gevallen worden deze klachten verholpen door mobiliserende technieken van onze manueel therapeut in Den Bosch. De therapeut van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel bekijkt met u de oorzaak van uw klachten. Wij streven ernaar om u weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Merk ik meteen de effecten van een behandeling van de manueel therapeut in Den Bosch?

In veel gevallen merkt u direct de effecten na een behandeling manuele therapie bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch. Uw houding verbetert waardoor het bewegen makkelijker verloopt. De behandeling wordt op een subtiele wijze toegepast op het lichaam, op basis van een persoonlijke analyse.

Voor wie is manuele therapie geschikt?

Wellicht denkt u dat manuele therapie alleen geschikt is voor ouderen met gewrichtsproblemen. Echter is dit niet het geval. Van jongeren tot ouderen en van professionele tot amateur sporters. Binnen iedere leeftijdscategorie komt pijn aan de gewrichten voor. Pijn aan het lichaam die u te allen tijde wilt voorkomen, toch?

Na een intakegesprek start de manueel therapeut met manuele therapie in Den Bosch

De manueel therapeut biedt u een persoonlijk advies, om vervolgens te starten met manuele therapie in Den Bosch. Dit persoonlijke advies ontvangt u tijdens een intakegesprek die u plant door te bellen naar 073-6120725.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht