Home » Deskundigheid

Deskundigheid en kwaliteit

Deskundigheid en kwaliteit
Fysiotherapeutische en manueeltherapeutische zorg is erop gericht om mensen met klachten optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven en dient tevens om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij mensen te voorkomen.

Bij Fysiotherapie Dirkse van den Heuvel staan een actieve en persoonlijke benadering van de patiënt centraal. De patiënt speelt zelf een actieve rol in het genezingsproces en is mede verantwoordelijk voor het herstel van de klachten. De praktijk is laagdrempelig en direct toegankelijk zonder verwijsbriefje van de huisarts of specialist . Elke medewerker heeft zijn eigen specialisaties en er vindt onderling veel overleg plaats. Fysiotherapie Dirkse van den Heuvel is deskundig op het gebied van actieve revalidatie en manuele therapie. Klantvriendelijkheid in al haar facetten staat hoog in het vaandel. Kernwoorden zijn: kwaliteit, maatwerk, deskundigheid en persoonlijke benadering. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken.
We hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om in de praktijk te komen, dan kunt u thuis behandeld worden.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, dan kunt u ons bezoeken op Vivaldistraat 8, bellen voor een afspraak (073-6120725), of contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht