Bel voor het maken van een afspraak

Home » De praktijk » Tarieven

Tarieven

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor de mate van verzekering voor fysiotherapie en manuele therapie. Declaraties dienen wij maandelijks in bij de zorgverzekeraar en van alle behandelingen die niet vergoed worden, vanwege onvoldoende aanvullende verzekering krijgt u alsnog een nota, of direct van de zorgverzekering òf van ons.

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandelingsovereenkomsten tussen u als patiënt en de fysiotherapeut. Deze betalingsvoorwaarden worden voor of bij het sluiten van de behandelingsovereenkomst aan de patiënt/cliënt of zijn wettelijke vertegenwoordiger ter hand gesteld in de folder “praktijkinformatie” .
Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet afzeggen of bij afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak is de fysiotherapeut gerechtigd de behandeling in rekening te brengen bij de patiënt wanneer in de gereserveerde tijd geen andere patiënten worden behandeld.

Wij hanteren hiervoor de volgende tarieven:

Zitting fysiotherapie € 38,00
Zitting manuele therapie € 58,00
Oefentherapie Cesar € 38,00
Fysiotherapeutisch onderzoek € 52,00
Niet nagekomen afspraak Fysiotherapie € 28,00
Niet nagekomen afspraak Manuele Therapie € 40,00
FysioFit Intake+Inschrijving € 30,00
FysioFit Groepsles € 12,50

 

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht