Sport fysiotherapie Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Sport fysiotherapie Den Bosch

Binnen vrijwel iedere sport komen blessures voor waarbij professionele sport fysiotherapie in Den Bosch dé uitkomst is. U wilt immers een blessure voorkomen, al dan niet verergeren, toch? Doordat de behandeling circa 30 minuten duurt, bent u flexibel en bent u bijvoorbeeld na werktijd ook van harte welkom bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel.

Een bezoek aan de sport fysiotherapie in Den Bosch is de normaalste zaak van de wereld

Wist u dat er jaarlijks zo’n 2,5 miljoen mensen een bezoek brengen aan de fysiotherapeut? Dit bezoek kan vanwege klachten aan de houding, maar ook omdat er voor een betreffende sport fysiotherapie wordt aangeraden. Door intensieve een persoonlijke begeleiding bij de fysiofitness in Den Bosch herstelt u zo goed mogelijk van uw sportblessure.

Wat kunt u verwachten bij de fysiofitness in Den Bosch?

Wij plannen 30 minuten in voor het behandelen van uw sportblessure bij de fysiofitness in Den Bosch. Uiteraard kan de tijdsduur langer of korter bedragen, maar dit is afhankelijk van de ernst van de klacht. De behandeling gaat van start nadat er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats heeft gevonden. In dit gesprek onderzoeken we uw klachten op basis van vragen. Deze vragen vormen het uitgangspunt van uw persoonlijke behandelplan.
Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in

Een sportblessure is niet prettig en uiteraard wilt u hiervoor zo snel mogelijk een oplossing. Plan vandaag nog een afspraak in voor fysiofitness in Den Bosch door te bellen naar 073-6120725. Het team van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel biedt u een persoonlijke behandelplan, volledig afgestemd op úw klachten.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht