Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Coronavirus update

Beste Mensen, WE MOGEN U WEER ONTVANGEN EN BEHANDELEN!!

Het Coronavirus heeft ons allemaal geraakt en daarmee leven we in een bijzondere en onzekere tijd.

Wij hebben zeven  weken geleden, op advies van het RIVM, de keuze gemaakt om onze praktijk te sluiten om verspreiding van het virus te helpen voorkomen. Gelukkig hebben de meesten van u hier begrip voor getoond en dit gewaardeerd.

Gisteren 30 april is er eindelijk GROEN LICHT gegeven en heeft de overheid besloten dat de reguliere zorg, waaronder ook de fysiotherapie, weer hervat kan worden. Dit met in achtneming van de richtlijnen en eisen die reeds afgestemd zijn met het RIVM. Hierin is opgenomen wat wij  moeten doen om u als patiënt te kunnen ontvangen en behandelen. Hieronder vindt u beknopt wat die regels en richtlijnen inhouden:

•   We moeten een 1 ½ meter afstand kunnen bieden in de wachtruimte en voldoende bescherming bieden door verschillende hygiënemaatregelen. De  wachtruimte heeft minder zitplaatsen  dan gewoonlijk, wij verzoeken u daarom alleen naar de therapie te komen.  Er is een extra behandelruimte bij de ingang gekomen. 
Wanneer u in deze behandelkamer wordt behandeld, wordt u persoonlijk door de therapeut gehaald , anders gaat u zoals gewoonlijk  naar beneden via de trap .

•    Wij vragen u om niet vroeger te komen dan het afgesproken tijdstip om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Mocht u vroeger zijn, en u bent met de auto wacht dan in uw auto tot net voor de afspraaktijd.

•    Wij vragen u om uw handen te desinfecteren voordat u binnenkomt. De handdesinfectie zal bij de ingang / wachtruimte voor u klaarstaan.

•    U kunt geen gebruikmaken van ons toilet.

•    Wij zullen u geen hand meer geven.

•    Neem evt. uw eigen handdoek mee en houdt u sokken tijdens de behandeling aan.

•    Wij zullen u bij het maken van een afspraak een aantal vragen stellen (triage) die betrekking hebben op een eventueel risico op Corona.

Wanneer u onderliggende gezondheidsrisico’s heeft of wanneer u verkoudheidsklachten heeft ( of iemand in het gezin) verzoeken wij u om NIET naar de praktijk te komen en gaan wij ervan uit dat u zelf vooraf met ons contact opneemt om de afspraak af te zeggen.

Uiteraard mag u zelf met ons contact opnemen wanneer u klachten heeft.

Wij staan met veel enthousiasme weer voor u klaar om u de zorg te geven die u verdient!

Team Fysiotherapie Dirkse van den Heuvel, Erwin-Simone-Wendi-Martijn-Mirjam

073-6120725

info@dirksevandenheuvel.nl

Link naar een nieuwsartikel over fysiotherapie na corona 

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht