Acupunctuur in Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Acupunctuur Den Bosch

Acupunctuur is een behandelmethode die wordt aangeboden bij onze fysiotherapiepraktijk in Den Bosch. Bij deze behandeling worden meerdere naalden voorzichtig in uw lichaam gezet. Dit biedt verlichting bij uiteenlopende klachten. Wilt u weten wat deze behandelmethode voor u kan betekenen? Dan vertellen we u graag meer tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel.

Onder andere orgaan- en gewrichtsklachten worden behandeld met acupunctuur in Den Bosch

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waar met meerdere dunne en steriele naalden wordt gewerkt. Door middel van zorgvuldige plaatsing van deze naalden op de energiebanen, de zogenaamde acupunctuurpunten, worden uiteenlopende klachten verholpen. Denkt u hierbij aan pijnklachten, krachtsverlies en bewegingsbeperking. Maar ook orgaanklachten zoals ziektes en een verminderde nierfunctie worden doorgaans behandeld met acupunctuur in onze praktijk in Den Bosch. Daarnaast kan het verlichting bieden bij:

Acupunctuur is tevens preventief in te zetten om eventuele klachten voor te zijn. Middels een persoonlijk gesprek wordt er bekeken wat de behandelmogelijkheden voor u zijn.

Kom langs bij onze praktijk voor een persoonlijk intakegesprek

Op basis van het kennismakingsgesprek in Den Bosch bekijken we welke van eerdergenoemde – of eventuele andere klachten – u ervaart en of acupunctuur hier geschikt voor is. Bovendien vertelt de acupuncturist u dan meer over wat u kunt verwachten van de behandeling. U plant dit gesprek in door te bellen naar 073-6120725, een e-mail te sturen naar info@dirksevandenheuvel.nl of door het contactformulier in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht