Acupunctuur Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Acupunctuur Den Bosch

Acupunctuur en Dry Needling zijn twee behandelmethodes waar met een naald wordt gewerkt en wordt aangeboden bij de fysiotherapiepraktijk in Den Bosch. Het verschil is dat er met Dry Needling slechts met één naald wordt gewerkt, waar bij acupunctuur meerdere naalden in uw lichaam worden gezet. Wat is voor u de beste behandeling? Neem contact op met Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel voor het plannen van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Zowel orgaanklachten als gewrichtsklachten worden behandeld met acupunctuur in Den Bosch

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waar met meerdere dunne en steriele naalden wordt gewerkt. Pijnklachten, krachtsverlies en bewegingsbeperking worden hiermee verholpen. Maar ook orgaanklachten zoals ziektes worden doorgaans behandeld met acupunctuur in Den Bosch. Middels een persoonlijk gesprek wordt er bekeken wat de behandelmogelijkheden voor u zijn.

Wat is het doel van een Dry Needling techniek bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch?

Zodra u last heeft van stijve gewrichten en spieren, is het toepassen van Dry Needling een weloverwogen keuze. Onze therapeut prikt een enkele naald kortdurend in de spier waar u pijn ervaart, waardoor zogenaamde triggerpoints worden uitgeschakeld. Uw spieren ontspannen tijdelijk waarmee het bewegen wordt bevorderd. Van pijn in de lage rug tot aan krampen en van RSI-klachten tot aan klachten aan de onderarm. De Dry Needling behandeling in Den Bosch kan op diverse soorten pijn worden toegepast.

Kom langs op een persoonlijk intakegesprek in Den Bosch om de mogelijkheden voor Dry Needling of acupunctuur te bespreken

Op basis van een kennismakingsgesprek bekijken we uw klachten en welke soort behandeling hier het meest geschikt is. U plant dit gesprek door te bellen naar 073-6120725.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht