Schouderklachten Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Schouderklachten Den Bosch

Schouderklachten, rugklachten en nekklachten zijn vervelende pijnklachten die het team van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch graag voor u verhelpt. Doordat wij diverse gespecialiseerde behandelmethodes bieden, verhelpen wij uw klacht op een specifieke manier waar u snel baat bij heeft.

Klachten zoals schouderklachten en nekklachten worden verholpen in Den Bosch

Door een verkeerde houding of sportblessure treden er regelmatig klachten op. Met een ruim aanbod van therapieën verhelpen wij als fysiopraktijk in Den Bosch uw klachten, zoals rugklachten of schouderklachten, met de juiste behandelmethode. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

  • Acupunctuur
  • Fysiofit
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Kinder-manuele therapie
  • Manuele therapie
  • Oefentherapie Cesar
  • (sport) Fysiotherapie
  • Begeleid sporten

Naast deze behandelingen bieden wij ook het ZwangerFit®-programma en MamaFit-programma aan. Dé uitkomst om uzelf zowel tijdens als na uw zwangerschap fit te voelen en fit te zijn. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekeringen

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat een behandeling bij ons in Den Bosch gaat kosten, wanneer u bijvoorbeeld last heeft van nekklachten. De behandelingen voor bijvoorbeeld schouderklachten en nekklachten in Den Bosch worden vergoed, wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In hoeverre uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van de dekking van de aanvullende verzekering.

De behandeling voor bijvoorbeeld uw rugklachten wordt samengesteld na een kennismakingsgesprek in Den Bosch

Iedere klacht is weer anders. Voordat we in de praktijk in Den Bosch een behandelplan opstellen, nemen we tijdens uw eerste bezoek een intakegesprek af waarin uw symptomen en de aard van bijvoorbeeld uw rugklachten duidelijk worden. De meest voorkomende oorzaak van rugklachten is overbelasting. Rugklachten ontstaan vaak doordat er belastende werkzaamheden worden uitgevoerd, zonder voorbereiding. Tijdens het kennismakingsgesprek vragen wij u vriendelijk om een identificatiebewijs mee te nemen, samen met het inschrijfbewijs van uw ziektekostenverzekering. Nadat we de oorzaak van uw klachten hebben gevonden, stellen we een individueel behandelplan op.

Wij stellen een diagnose op maat

Door een persoonlijke diagnose weten wij precies hoe wij uw klachten zoals nekklachten, schouderklachten en rugklachten in Den Bosch het beste kunnen behandelen. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op en bel naar 073-6120725. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@dirksevandenheuvel.nl. Wij vertellen u graag meer over de behandelingen bij ons in Den Bosch voor bijvoorbeeld nekklachten, rugklachten of schouderklachten.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht