Schouderklachten Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Schouderklachten Den Bosch

Schouderklachten, rugklachten en nekklachten zijn vervelende pijnklachten die het team van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch graag voor u verhelpt. Doordat wij diverse gespecialiseerde behandelmethodes bieden, verhelpen wij uw klacht op een specifieke manier waar u snel baat bij heeft.

Klachten zoals schouderklachten en nekklachten worden verholpen in Den Bosch

Door een verkeerde houding of sportblessure treden er regelmatig klachten op. Met een ruim aanbod van therapieën verhelpen wij uw klachten met de juiste behandelmethode. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

  • Acupunctuur
  • Fysiofit
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Kinder-manuele therapie
  • Manuele therapie
  • Oefentherapie Cesar
  • (sport) Fysiotherapie
  • Begeleid sporten

Naast deze behandelingen bieden wij ook het ZwangerFit®-programma en MamaFit programma aan. Dé uitkomst om uzelf zowel tijdens als na uw zwangerschap fit te voelen en fit te zijn. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekeringen

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat een behandeling gaat kosten. De behandelingen voor bijvoorbeeld schouderklachten en nekklachten in Den Bosch worden vergoed, wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In hoeverre uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van de dekking van de aanvullende verzekering.

De behandeling voor bijvoorbeeld uw rugklachten wordt samengesteld na een kennismakingsgesprek in Den Bosch

Iedere klacht is weer anders. Voordat we in de praktijk in Den Bosch een behandelplan opstellen, nemen we tijdens uw eerste bezoek een intakegesprek af waarin uw symptomen en de aard van bijvoorbeeld uw rugklachten duidelijk worden. Tijdens het kennismakingsgesprek vragen wij u vriendelijk om een identificatiebewijs mee te nemen, samen met het inschrijfbewijs van uw ziektekostenverzekering. Nadat we de oorzaak van uw klachten hebben gevonden, stellen we een individueel behandelplan op.

Wij stellen een diagnose op maat

Door een persoonlijke diagnose weten wij precies hoe wij uw klachten zoals nekklachten, schouderklachten en rugklachten in Den Bosch het beste kunnen behandelen. Geïnteresseerd? Plan een kennismakingsgesprek en bel naar 073-6120725.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht