Rugklachten Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Rugklachten en nekklachten zijn veelvoorkomende aandoeningen, die allebei effectief worden behandeld in onze praktijk in Den Bosch. Of de oorzaak nu overbelasting, een verkeerde houding of stress is, in alle gevallen biedt Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel een passend behandelplan. Wij achterhalen graag de aard van uw klachten tijdens een intakegesprek in onze praktijkruimte.

Verschillende behandelingen voor rugklachten en nekklachten in Den Bosch

Veel mensen kampen in hun leven wel eens met klachten aan de rug of nek. De oorzaak heeft bij iedereen weer andere factoren. Daarom bieden wij in onze praktijk verschillende behandelingen aan. Denk hierbij aan:

  • Geriatrie fysiotherapie
  • (Sport) fysiotherapie
  • Manuele therapie

Ga terug de sportschool in dankzij FysioFit

Wilt u weer gaan sporten? Wij begeleiden u graag met behulp van FysioFit in Den Bosch met uw rugklachten of nekklachten. Onder begeleiding traint u een of twee keer per week in kleine groepen van vier tot vijf personen. Uw lichaamsconditie en de daaraan gekoppelde belastbaarheid neemt toe en de kans op blessures en klachten neemt af. Wij bieden u advies of uw doelstelling past binnen de FysioFit trainingsmogelijkheden.

Vergoeding uit de basisverzekering en uit de aanvullende verzekeringen

Onze behandelingen worden uit de basisverzekering en uit de aanvullende verzekeringen vergoed. Wilt u meer weten over onze werkwijze en een behandeling die op u van toepassing is? Het maken van een afspraak doet u door te bellen naar 073-6120725. Wij stellen graag een passend behandelplan voor uw rugklachten of nekklachten op in onze praktijk in Den Bosch.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht