Bel voor het maken van een afspraak

MamaFit

Na de bevalling moet je lichaam de lichamelijke veranderingen, die tijdens de zwangerschap zijn ontstaan, weer ongedaan maken. Sommige veranderingen zijn vrijwel direct verdwenen, voor andere verandering is meer tijd nodig. Bijvoorbeeld de buikspieren en bekkenbodem hebben het zwaar te verduren gehad, ze zijn opgerekt en verslapt, en ook het uithoudingsvermogen is verminderd.

MamaFit is er dus voor om

  • Actief te werken aan het herstel van je lichaam na de bevalling
  • Je snel weer fit te voelen
  • Toe te werken naar eventuele sporthervatting

Mamafit is een onderdeel van ZwangerFit ® en is een product van de fysiotherapeut die werkzaam is in de gezondheidszorg rondom de zwangerschap, bevalling en de periode erna. ZwangerFit ® is een beschermde titel en alleen voorbehouden aan fysiotherapeuten die de geregistreerde NVFB-ZwangerFit ® opleiding hebben gevolgd. NVFB-ZwangerFit® is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten bij Bekkenproblematiek en pre- en postpartum gezondheidszorg (NVFB).

Deelname en kosten MamaFit

Deelname:
De cursus wordt aan kleine groepen gegeven. De lessen zijn 1x per week en worden doorlopend gegeven.
De lessen zijn op donderdagavond:
MamaFit 20.00-21.00u

Wilt u deelnemen aan deze cursus?
Vanaf 6 weken na de bevalling kun je beginnen met MamaFit. Deze training is bedoeld voor alle moeders en kan ook gevolgd worden als je al langer geleden bevallen bent!
Na aanmelding krijgt u (bij voorkeur per mail) een intakeformulier toegestuurd. Daarna wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek.

Kosten?
Lesgeld (per maand) € 45

Aanmelden voor MamaFit

U kunt zich zowel telefonisch als via de email aanmelden voor de moederfit cursus. Geef daarbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en datum van bevallen en u krijgt een bevestiging van deelname en het intakeformulier toegestuurd.
Tel: 073 – 612 07 25
E-mail: info@dirksevandenheuvel.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie en Man. Therapie Dirkse van den Heuvel

Vivaldistraat 8,
5216 EL 's-Hertogenbosch, Netherlands
T: 0736120725
E: info@dirksevandenheuvel.nl