Oefentherapie Den Bosch

Z

Individueel maatwerk

Therapie op maat

Laagdrempelig bezoek

Home » Oefentherapie Den Bosch

Uw houding kan in de meeste gevallen worden verbeterd middels oefentherapie Cesar in de praktijk in Den Bosch. Controleer uw houding nu eens? De kans is groot dat u niet een rechte houding heeft. Maar hoe gaat u bewuster met deze lichaamshouding om? Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel gaat de oefentherapeut graag met deze houding aan de slag.

Leer beter bewegen met oefentherapie Cesar in Den Bosch en voorkom klachten

Rugklachten, nekklachten en schouderkrachten. Leren bewegen en het aanhouden van een goede houding is vaak hetgeen waarmee klachten behandeld kunnen worden. Door te kiezen voor onze oefentherapie Cesar in Den Bosch leert u beter om te gaan met uw lichaam. U neemt de juiste houding aan en voorkomt hierdoor pijnklachten.

Zelfs voor de kleinste dingen in het leven is oefentherapie Cesar in Den Bosch nuttig

Wist u dat oefentherapie Cesar zelfs voor de kleine dingen in het leven nuttig is? De manier waarop u achter uw computer werkt. De manier hoe u boodschappen doet. Of de manier waarop u sport. Dit zijn allerlei activiteiten waarbij een goede houding essentieel is.

Ga door het leven met een rechte houding

Een rechte houding, dat wilt toch iedereen? Wij helpen u graag met het aanmeten van een juiste houding en helpen u met bewegen indien er chronisch klachten spelen zoals reuma, artrose of Bechterew. Maak uw klachten aan ons kenbaar via 073-6120725 en plan een afspraak in.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht